Guld

Hej!

I går den 4/8 2024 vann Sara Sjöström 50 meter frisim vid de Olympiska spelen i Paris. Före nationalsången mottog hon under jubel och glädjetjut ännu en guldmedalj. En enorm prestation som krävt ett liv dedikerat till idrotten.

Alla undrar nu hur länge hon ska klara av att prestera på denna toppnivå.

I förrgår den 3/8 2024 firade Olle och jag 50 år som gifta. Den 3/8 1974 mottog jag en guldring som komplement till våra förlovningsringar och vi gav varandra löften om att hålla samman resten av våra liv.

Jag sitter och tittar på ett fotografi där nästan 50 personer samlats för att fira denna tilldragelse.

Mycket har hänt som vi inte hade en aning om i den stund fotografen knäppte på sin kamera. Många på bilden finns bara kvar i våra hjärtan men från gruppen på bilden har det också tillkommit nya liv så mycket vet vi.

Vi vet inget om vad människorna på bilden tänkte den här för oss stora dagen. Någon kanske undrade hur länge vi skulle klara av att prestera på den nivå som löftet vi precis avgett krävde.

För fem år sedan gav vi varandra ännu en ring för att befästa att det då var 50 år sedan vi blev ett par. I mina tankar kan det nästan jämföras med att vinna ett OS-guld. Det är en enorm prestation som kräver att två människor dedikerat sina liv till uppgiften.

Våra barn är det största som vi har presterat.

Tack för att ni tillsammans med era närstående gav oss en fantastisk vandring fylld av kärlek längs “Memory Lane” för att fira vår gulddag.

Kram Inger och Olle

I texten finns det inlagt länkar där man kan få veta mer om intressanta saker som tas upp eller nämns i bloggen. Länkarna är fetstilade och är understrukna (det sistnämnda kan variera beroende på webbläsare)